fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Mysteryshoppers

Mysteryshoppers in het geheim op pad

Aansturen op afstand valt niet altijd mee en een aangekondigd bezoek van directie of management zorgt bij de meeste verkooplocaties doorgaans voor groot paniek. Hoe controleer je dan of je outlets aan de juiste eisen voldoen? En hoe doe je dat in een natuurlijke setting. het antwoord: Mysteryshoppers. J.u.i.c.e. promotions stuurt op lokaal niveau goed getrainde mystery shoppers op pad om uw locaties te onderzoeken.

Mystery shopping blijft detail werk

Wij selecteren landelijk mysteryshoppers met de juiste ervaring en kennis in retail of daarbuiten. We trainen onze medewerkers bovendien op de wijze van monitoren> Welke onderdelen zijn bepalend voor een goede ontvangst en een positieve shopper ervaring? Onze teamleden krijgen een vragenlijst mee waarmee ze voorafgaande aan de campagne oefenen. De vragenlijst stellen we in samenspraak met onze opdrachtgever samen en bestaat uit een aantal standaard vragen aangevuld met specifieke locatie gerichte onderwerpen.

Wat bekijkt onze mysteryshopper?

We monitoren ieder onderdeel dat volgens onze opdrachtgevers aandacht behoeft. Maar de basis ligt altijd in PIPS (Pand – Interieur – Personeel – Sfeer). Zo beoordelen we de algemene verzorging van de locatie en etalages, de schappen, vloer en balie en de kennis en klantvriendelijkheid van het personeel. Overall geven we een cijfer voor de sfeer. Specifieke informatie kan o.a. ingaan op de collectie, de aanpak van de uitverkoop, specifieke productkennis of specifieke personen.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK