fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Kerstmeisje inhuren?

Merry Christmas!

We spelen in op de feestelijke periodes van het jaar. Zo is er de mogelijkheid om tijdens de kerstperiode voor de samplingacties kerstmeisjes in te zetten. Deze kerstmeisjes zullen met een speciale kerstoutfit en kerstsetting de samplingactie in een feestelijke sfeer neerzetten. Ook kunnen deze meisjes worden ingezet tijdens beurzen/evenementen in de functie van hostess. Tijdens het verwelkomen van gasten en het bezorgen van hapjes en drankjes zijn deze kerstmeiden wederom feestelijk gekleed en brengen zij de consumenten in een feestelijke stemming. Buiten de kerstmeisjes om is het ook mogelijk om onze mannelijke promotors als kerstmannen in te zetten.

J.u.i.c.e. Promotions heeft al succesvolle ‘kerstcampagnes’ gehouden. De campagnes zijn erg populair en vallen goed in de smaak bij de doelgroep. Een voorbeeld van zo’n succesvolle campagne waarbij de kerstmeisjes door ons bedrijf zijn ingezet is onder andere die van Sky Radio.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK