fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Gastvrouw

Professionele gastvrouw voor uw congres of event

Een gastvrouw is het eerste aanspreekpunt op locatie. De vriendelijke lach die zorgt voor blije gasten. Maar ook de vraagbaak met een antwoord op elke uitdaging. De selectie die vooraf gaat aan het vinden van de ideale kandidaat dus uiterst belangrijk. Een goede gastvrouw of gastheer past uiteraard perfect bij uw product en organisatie. J.u.i.c.e Promotions heeft de mogelijkheid om deze gastheren en -dames te selecteren op alle bij uw product of organisatie passende eigenschappen zoals talenkennis, uiterlijk, communicatieve vaardigheden en specifieke productkennis en ervaring. Uiteindelijk worden de meest geschikte kandidaten geselecteerd, getraind en ingezet.

Gastvrouw trainingen

Onze representatieve en ervaren dames en heren worden vooraf tot in de puntjes voorbereid op hun belangrijke werkzaamheden. We trainen met ervaren trainers de specifieke werkzaamheden, de tone of voice en de excessen die op basis van ervaring kunnen voorkomen. Tijdens het evenement zijn onze gastvrouwen het gezicht van uw organisatie en staan zij voor de organisatie waar ze voor werken alsof het vaste krachten waren.

Gastvrouw Suzanne aan het woord

Suzanne (58) is al sinds haar studie werkzaam als hostess. Ze heeft receptiewerk gedaan en was twee decennia lang parttime stewardess. Zij weet wat hospitality inhoudt. We vroegen haar aan welke voorwaarden de allerbeste gastvrouwen moeten voldoen. “Allereerst moet je van mensen houden, van de interactie. Maar je moet ook makkelijk los kunnen laten. In 95% van de gevallen krijg je positieve respons als je gewoon zakelijk en vriendelijk acteert, maar er zit wel eens een minder geduldig iemand tussen. In al die jaren heb ik misschien 3 of 4 keer echt een pittige discussie gehad met gasten, maar meestal kom ik er wel. Dat gaat met mijn ervaring inmiddels ook wel wat makkelijker dan bij die jonge meiden natuurlijk. 

Een uniforme uitstraling is belangrijk, maar je eigen persoonlijkheid moet erin zitten

Naast de liefde voor de mensen heb ik ervaren dat het belangrijk is dat je snel kunt schakelen. Elke dag is anders, elke gast reageert anders. Zorg dat je je kennis op orde hebt, dat je voorbereid bent en dat je weet waar je over praat. Dat maakt het werk bovendien nog leuker. Een goede voorbereiding zit ook in uiterlijke verzorging. je moet er vooral representatief uitzien, maar je mag er best iets van jezelf in leggen. Vaak krijgen we kleding van de opdrachtgever of is een bepaalde basislook noodzakelijk. Sommige dames in het veld hebben zo hun eigen idee over wat mooi is of modisch en willen dan zo’n outfit compleet aanpassen. Dat is natuurlijk niet wenselijk vanuit de gedachte van een uniforme uitstraling. Verder houd je als professional rekening met zaken als lippenstift, haardracht en make-up in het algemeen.

En dan die pumps

Tja, pumps. Laten we eerlijk zijn. Iedereen heeft moeie voeten na een uur of 8 staan. Of je nu op hardloopschoenen of op slippers staat. Maar een complete dag op pumps is helemaal een uitdaging. Een goede kwaliteitsschoen helpt een hoop. Ik ben er dan ook grote voorstander van om mijn eigen pumps in te zetten. die zijn ingelopen, passen perfect en hebben zelfs een paar extra zooltjes. Werken op schoenen van de zaak is eigenlijk niet te doen. Het is nu eenmaal essentieel dat ik me ook optimaal voel. Dan lever ik de beste kwaliteit.”

Hostess service Amma-Awards Amsterdam

Mogelijkheden van onze gastvrouwen

De hosts en hostesses van J.u.i.c.e Promotions kunnen onder andere worden ingezet voor standbemanning, standcatering, beursondersteuning, congresbegeleiding, garderobeactiviteiten, dealershows en recepties. In deze functies begeleiden en informeren ze bezoekers, vertegenwoordigen en verkopen ze jouw product of dienst én bedienen ze jouw gasten.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten? Heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je bijvoorbeeld helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren dus mooie momenten voor jouw merk. Neem dus snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK