fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Gastdames voor uw event

Professionele gastdames inhuren voor uw congres of event

Goede gastdames en gastheren sluiten uiteraard perfect aan bij uw product en organisatie. De selectie die vooraf gaat aan het vinden van uw gastdames en gastheren is dus uiterst belangrijk. J.u.i.c.e Promotions heeft de mogelijkheid om de dames en heren te selecteren op alle bij uw product of organisatie passende eigenschappen zoals talenkennis en speciale vaardigheden. Uiteindelijk worden de meest geschikte kandidaten ingezet.

Representatieve gastdames als professioneel gezicht van uw organisatie

Onze representatieve dames worden vooraf tot in de puntjes voorbereid op hun belangrijke werkzaamheden. Tijdens het evenement zijn onze gastdames het aantrekkelijke en professionele gezicht van uw organisatie. Geen enkele bezoeker of genodigde zal denken dat u de dame heeft ingehuurd, want ze zijn één met uw product of organisatie.

Dat gebeurt natuurlijk niet zomaar. Het start met een strakke briefing en loopt door in de juiste styling en visagie. In samenwerking met specialisten op dit gebied zorgen we voor een totaalplaatje. Van de schoenen tot aan de branding, denken we met u mee. En ja, we zijn van de details.

Mogelijkheden van onze hostess service

De professionele gastdames van J.u.i.c.e Promotions kunnen onder andere worden ingezet voor standbemanning, standcatering en beursondersteuning. Maar we helpen ook graag met congresbegeleiding en garderobeactiviteiten. Zowel tijdens dealershows als recepties zijn we uw linkerhand. In deze functies begeleiden en informeren onze gastdames uw bezoekers. Zij vertegenwoordigen en verkopen uw organisatie én bedienen uw gasten.

J.u.i.c.e. Promotions

Wilt u gastdames- of -heren inzetten voor de promotie van uw merk of organisatie? Organsieert u een congres, beurs of evenement of neemt u deel en zoekt u naar een opvallende invulling? Wij zijn u graag van dienst met een advies op maat en een creatief concept. Maar ook als u slechts de personele bezetting wilt invullen bent u bij J.u.i.c.e. Promotions aan het goede adres.  Neem gewoon even contact op met onze salesafdeling.

 

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK