fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Gastheer voor uw event of beurs

Een gastheer voor uw event of beurs

De selectie die vooraf gaat aan het vinden van uw gastheren is uiterst belangrijk. Dat hoeven we u niet uit te leggen. Een goede gastheer past uiteraard perfect bij uw product en organisatie. J.u.i.c.e Promotions heeft de mogelijkheid om gastheren te selecteren op alle bij uw product of organisatie passende eigenschappen zoals talenkennis en speciale vaardigheden. Uiteindelijk worden de meest geschikte kandidaten geselecteerd, getraind en ingezet.

Gastheer trainingen

Onze representatieve en ervaren gastheren worden vooraf uitgebreid getraind. Dit doen we met ervaren trainers die de specifieke werkzaamheden, de tone of voice en de excessen die op basis van ervaring kunnen voorkomen doornemen.

Tijdens de events en beurzen zijn onze gastheren het gezicht van uw organisatie. Zij staan dus voor de organisatie waar ze voor werken.

Waar zet u onze gastheer in?

De gastheren van J.u.i.c.e Promotions kunnen onder andere worden ingezet voor standbemanning, standcatering, beursondersteuning en recepties. In deze functies begeleiden en informeren ze bezoekers, vertegenwoordigen en verkopen ze uw product of dienst én bedienen ze uw gasten.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten? heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je bijvoorbeeld helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK