fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

B2B-Promotieteams

B2B-promotieteams

Het is steeds moeilijker om inkopers en DMU’s te bereiken. Het is allang niet meer genoeg om aanwezig te zijn op beurzen. E-mailmarketing en direct marketing hebben een verwaarloosbaar respons percentage. Hoe zorg je ervoor dat je in het huidige tijdperk je doelgroep bereikt? B2B-promotieteams zijn de oplossing!

Welke business zoek je?

Uit onderzoek naar het gedrag van beslissers binnen de B2B blijkt dat beslissers bijna niet zoeken naar nieuwe leveranciers. Men doet vaak langere tijd zaken met dezelfde partners. Nieuwe diensten zijn echter wel een uitermate goede reden om aandacht bij nieuwe en bestaande opdrachtgevers onder de aandacht te brengen. Met B2B-promotieteams kan worden getriggerd, geactiveerd of direct verkocht worden. Maar ook het verrijken van het klantenbestand is een uitstekende reden.

De mate waarin je als leverancier de kans hebt in de picture te komen bij business buyers loopt erg uiteen per branche. Uit het onderzoek blijkt ook dat de keren dat inkopers op zoek gaan naar een aanbieder in de trainingswereld relatief hoog zijn (67 procent), maar in de accountancy juist niet (32 procent).

Persoonlijk contact wordt gewaardeerd, zeker in B2B

Het is geen verrassing dat uit hetzelfde onderzoek blijkt dat beslissers persoonlijk contact het meest waarderen.

J.u.i.c.e. Promotions zet regelmatig B2B-promotieteams in om de juiste personen te bereiken voor zeer uiteenlopende branches.

Dit kan in de vorm van een vooraf aangekondigde business2business roadshow met bijvoorbeeld een deel van het (nieuwe) assortiment of met een onaangekondigde promotour. Denk ook aan loyaliteitsactivaties. De waarde van het bedanken van bestaande klanten en opdrachtgevers wordt vaak onderschat. Bekende voorbeelden zijn o.a. de eindejaarsgeschenken tours die we organiseren, maar ook de levende autowasstraat of de Passhazen-actie. Een thema-campagne in de B2B-promotie werkt vaak erg goed. Deze roadshows of promotours bieden u een efficiënt nieuw kanaal waarin respons wel gegarandeerd is!

B2B-promotieteams zorgen voor goodwill

U kunt zoeken naar nieuwe klanten of juist investeren in uw bestaande relaties. De promotieteams die speciaal voor uw contactpersoon komen, zorgen voor goodwill. Het zijn lange en impactvolle contactmomenten. Er gebeurt wat bijzonders op de werkvloer en de rest van het bedrijf ziet hoe klanten van uw bedrijf worden verrast, verwend en overtuigd. De volgende keer denken ze zeker aan uw bedrijf wanneer ze zich gaan oriënteren.

J.u.i.c.e. Promotions gaat B2B

Wilt u uw merk promoten in de business-to-businessmarkt of heeft u inspiratie nodig voor resultaatgerichte acties  B2B-promotieteam? J.u.i.c.e. Promotions ondersteunt met het ontwerpen en uitvoeren van promotie-acties op allerlei gebied. Van bedrijventours en roadshows tot mobile billboard campagnes en van activaties op zakelijke events en congressen tot mini-events op locatie, wij creëren mooie momenten voor uw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio  en neem contact op voor vrijblijvend advies.

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK