fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Promotie specialisten

Promotie specialisten op pad

De ene promotie medewerker is de andere niet. Wij zetten tientallen duizenden promotors in per jaar. Dat doen we met een landelijk bestand van specialisten. Wij selecteren vanuit onze database de juiste specialist bij de betreffende activatie. Daarnaast selecteren we niet alleen op individuele basis. Dit doen we uiteraard ook voor het hele team. In ieder team van meer dan 2 promotors wordt een teamleider ingezet. Deze promotor is hier speciaal voor getraind. Zij houdt contact met de klant ter plaatse en onze projectmanager.

Diverse disciplines – diverse specialisten

Doordat we verschillende promotie campagnes uitvoeren is het belangrijk specialisten op ieder vlak te hebben. De capaciteiten die je nodig hebt om een sampling campagne uit te voeren. Voor ieder anders. Bij een congres begeleiding en presenteren op een beurs is weer anders dan een merchandising traject. We hebben bovendien regelmatig hele specifieke kennis en kunde nodig zoals fotografen, danseressen, acteurs en typetjes, chauffeurs voor de billboards en verkopers met productkennis.

Op zoek naar kennis?

Ben je op zoek naar hele specifieke kennis of kunde? Aarzel niet en neem contact met ons op. We werken met een groot bestand. Onze mensen zijn communicatief sterk. Ook kunnen ze veel specialisaties aan. Bovendien werken we samen met enkele freelancers. Op het gebied van o.a. visagie, fotografie, video en entertainment. Kortom, een bestand vol met kennis.

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK