fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Voelen

Voelen: zelf jouw nieuwe potentiële aankoop aanraken

De structuren en vormgeving van een product komen het beste tot zijn recht door te voelen. Consumenten willen graag voordat ze iets kopen het product in hun hand kunnen houden. Het geeft het laatste duwtje over de drempel om ze 100% te overtuigen.

Luxe artikelen
Bij voeding speelt voelen een kleinere rol dan bijvoorbeeld bij consumer electronics. Je nieuwe navigatiesysteem hou je graag eerst vast. Je test de interface en de reactiesnelheid van het apparaat. Tijdens een productdemonstratie geef je potentiële kopers daadwerkelijk de kans om je product vast te houden en op die manier te ervaren. De promotor, demonstrateur of demonstratrice kan de vooroordelen wegnemen en de koper overtuigen op de voor hem zo belangrijke onderdelen. Voelen en zien gaan dan ook hand in hand.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.      

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK