fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Proeven

Proeven is kopen

Proeven doe je met je tong. Op de tong zitten smaakpapillen. Deze ‘knopjes’ bevatten cellen die gevoelig zijn voor smaken. Met je tong kun je waarnemen of iets zoet, zout, zuur, bitter of umami is. Andere “smaken” neem je waar met de neus.

Eigenlijk is het heel logisch dat je een (nieuw) product eerst even wilt proeven. Hoe kun je anders weten of je de nieuwste variant van product X moet kopen? Door te proeven ontdek je of de smaak je aanstaat, welk gevoel je krijgt bij de smaakbeleving. Of het tintelt op de tong of voelt als een zwoele zomeravond. Smaak is tenslotte heel persoonlijk.

Smaken op de proef
Dat proeven tijdens instore demonstraties en sampling acties eetlust opwerkt staat buiten kijf. En of de consument nu besluit om het gesamplede product te kopen of iets anders uit de winkel, de smaakpapillen zijn wakker geschud. De consument heeft net iets ‘gratis’ gekregen en zal dus snel geneigd zijn geld bij jou te besteden. Mensen zijn nu eenmaal geneigd een schuld snel te vereffenen.

Proeven tijdens een demonstratie
De demonstrateur of demonstratrice vertelt enthousiast over de nieuwe variant cornflakes of kersensap van net geplukte kersen! Het proeven is dan ook een bewust proces. Het is stilstaan en echt proeven. Hier wordt dus direct waarde toegevoegd aan het proeven. De stap naar aankoop wordt daarmee aanzienlijk verkleind. J.u.i.c.e. Promotions is specialist in het overtuigen van consumenten door te laten proeven. Maar het liefst beïnvloeden we alle 5 de zintuigen tegelijk. Lees hier meer over overtuigen met geur.Juice Promotions zintuigen proeven smaak

Ruiken: geur zorgt voor emotie

Geur heeft een enorme invloed op je gemoedstoestand, vaak zonder dat je het zelf door hebt. Ons brein slaat ontzettend veel geuren op, we kunnen (soms onbewust) geuren beter onthouden dan beelden. Aan elke geur zit een bepaalde herinnering en dat is voor iedereen verschillend.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


      

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK