fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Z cards flyer

Z-Cards is de ideale flyer: compact maar toch veel ruimte

Z-CARD®s heeft een exclusieve samenwerking gesloten voor het distribueren van Z-CARD®s via promotieteams en merchandising rondes.

Z-CARD®s bieden veel mogelijkheden voor promotieteams omdat de creditcard-formaat folder kan worden uitgevouwen tot een enorme informatiedrager.

Het pakt veel makkelijker aan als een A3-flyer maar kan evenveel en zelfs meer informatie bevatten. Door het inzetten van een promotieteam krijgt uw doelgroep de Z-CARDs flyer daadwerkelijk in handen. De Z-CARD®s worden uitgedeeld aan de door u vooraf geselecteerde doelgroep. Een directer contact is niet mogelijk. Daarnaast creëren sampling teams een positieve uitstraling rond uw Z-CARD® campagne. De promotors zullen op een vriendelijke, gepaste wijze de flyers overhandigen aan voorbijgaand publiek en hier een korte boodschap bij vermelden. Het flyerteam krijgt voorafgaand aan de actie ook een briefing betreffende de flyeractie zodat de juiste boodschap wordt gecommuniceerd.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


      

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK