fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Sandwichboards

Sandwichboards zijn lopende reclameborden

J.u.i.c.e. Promotions zet vaak sandwichboards in ter ondersteuning van een bepaalde promotieactie. Dit uitklapbare bord wordt hierbij door promotors gedragen. De promotors lopen dan letterlijk als een lopend reclamebord rond in bijvoorbeeld een winkelcentrum. Vaak worden deze uitklapbare reclameborden gedragen door promotors die zich in de looproute van het publiek blijven verplaatsen. Zo kan er bijvoorbeeld worden aangekondigd dat de consument van een bepaald merk een product kan proeven of wordt er slechts een boodschap doorgegeven vanuit het merk. Dit is uiteraard afhankelijk van de inhoud van de promotieactie.

Bewezen formule blijft in trek bij marketeers die begrijpen dat je de doelgroep moet opzoeken!

Promotie viasuals

We werken in fieldmarketing uiteraard veel vaker met promotie visuals. Grote opvallende promotiemiddelen die de boodschap en het product of de dienst die extra aandacht geven. We willen alle zintuigen prikkelen en het oog wil dan ook wat.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK