fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Samplewagen

Samplewagen

Aandachttrekker en sampling voertuig in één. Dit mobiele billboard heeft een groot advertentievlak en beschikt bovendien over een grote voorraadruimte, waardoor sampling en flyering op grote schaal mogelijk wordt. Met zijn 16m² behoort de Euro Sampler tot de grootste in zijn soort. Deze opvallende mobiele billboards trekken met zijn grote formaat zeker de aandacht van het publiek en zijn tegelijkertijd functioneel. Je ziet ook dat op locatie foto’s worden gemaakt en de mensen vanzelf op de samplewagen afkomen.

Door de combinatie van billboard en sampling voertuig is deze reclamewagen ideaal om above the line campagnes te combineren met below the line campagnes.

Ook cold sampling behoort tot de mogelijkheden. We voerden dit o.a. uit voor Spa Citron. De combinatie van koude samples direct van de moving billboard zorgt voor een grote impact op locatie. Op evenementen en ook voor SWAP sampling, waarbij we meerdere locaties op een actiedag bezoeken, is hij uitermate geschikt.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK