fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Reclame

Reclame is verleiden

Uiteindelijk houden wij ons allemaal bezig met reclame. We zorgen ervoor dat uw doelgroep overgaat tot aanschaf van uw product of dienst. We verleiden prospects. En laten we eerlijk zijn, dat kan toch het beste live tussen mensen. One to one, face to face is het een stuk lastiger om een verleiding te weerstaan. Mensen zeggen per definitie niet graag ‘nee’ tegen iemand en onze merkambassadeurs zijn geboren verleiders. Wij selecteren onze promotors op uiterlijk, uitstraling en communicatieve vaardigheden. Zij hebben zichzelf kunnen verkopen aan ons, wij zetten ze dus met zeer veel vertrouwen in voor uw merk.

De snelheid van reclame
Reclame is snel, de eerste indruk is dus essentieel. Om die reden hechten we zeer veel waarde aan de aankleding en branding van onze promotie acties, de promotiemiddelen en de kleding en visagie van het team. Deze middelen zorgen voor dat eerste belangrijke beeld. Het moet passen bij uw merk als een maatpak. Uw kernwaarden komen terug in iedere promotie actie, net als dat u dat doet bij uw andere below– en above the line reclame campagnes.

Reclame- en mediabureaus
Wij werken in veel campagnes nauw samen met reclame- en of mediabureaus. Deze partners zorgen voor de thematische of actiematige vertaalslag van uw strategie. Zij zorgen ervoor dat de kernwaarden en uitstraling bewaard blijven en de campagne aansluit binnen de mediamix. Door vanaf de start samen te werken kunnen we crossmediale campagnes samenstellen waarbij de verschillende kanalen elkaar versterken. Zo combineren we regelmatig online, radio, tv en outdoor campagnes met onze fieldmarketing activiteiten. Maar het komt ook voor dat we advertenties of instore uitingen vertalen naar een brand activation concept.

Meer weten over onze 1 op 1 reclame mogelijkheden?
Neem dan contact op met onze sales afdeling, telefoon 020-5813070 of email.

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK