fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Promobar

Tailor made promobar

Voor diverse merken bouwden we in de afgelopen jaar tailor made pop up bars voor promotie campagnes en evenementen. De specificaties en voorwaarden zijn gebaseerd op de campagne briefing en worden dus op maat toegespitst. Is het bijvoorbeeld een bar die eenmalig wordt gebruikt, of die vaak wordt verplaatst, gebruiken we kunststof, hout of metaal? Alles is mogelijk. We werken nauw samen met verschillende leveranciers die inmiddels weten wat het betekent om een promotionele bar te ontwikkelen. Niets wordt aan het toeval over gelaten.

Het promotieteam zorgt doorgaans zelf voor het vervoer en de opbouw van de bar. Dit heeft als grote voordeel dat we zeer effectief kunnen opereren. In het geval van beurzen en evenementen, en dus grotere bars, werken we met specialisten.

Promobar Personeel

Het promotieteam bestaat uit een selectie van specialisten op ieder noodzakelijk gebied. Voor de promotiebars selecteren we promotors met horeca ervaring, zowel in de bediening als in het runnen van een bar. Voor diverse opdrachtgevers leveren we bovendien gespecialiseerde cocktail shakers. De kleding en styling passen we aan het thema en de productgroep aan. Van de klassieke ober kelners tenues tot aan de beachstijl.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je bijvoorbeeld helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem dus snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK