fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Inflatables

Inflatable als blikvanger

Opblaasbare visuals
Inflatable figuren zijn prachtige opblaasbare visuals. Ze zijn snel, eenvoudig en kunnen een grote attentiewaarde creëren. In de promotiebranche wordt de inflatable al jarenlang gebruikt als blikvanger bij. Er zijn schitterende voorbeelden online te vinden van aansprekende visuals. Ze maken echt het verschil. Ze weten daarmee ook viral de nodige aandacht op zich te vestigen. Van finishbogen bij sport evenementen tot aan uitvergrote characters en van walking inflatables tot aan grote productvormen.

Walking Inflatable

J.u.i.c.e. Promotions vertaalt characters van merken regelmatig naar walking inflatable figuren. Deze opblaasbare pakken vallen extra op vanwege hun maat, vaak rond de twee en een halve meter.

De interactie met het publiek is groot. Kinderen, maar ook volwassenen willen met het karakter op de foto. Om die reden worden deze figuren vaak ingezet voor fotomarketing doeleinden. Een voorbeeld van een succesvolle campagne met zulke opblaasbare figuren is die van de Minions.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten? Heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je bijvoorbeeld helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling. Wij creëren dus mooie momenten voor jouw merk. Neem dus snel een kijkje in ons portfolio. Of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK