fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Demotrolley

Demotrolley onmisbaar in sampling en demo campagnes

Voor meerdere soorten promotie campagnes bieden wij onze demotrolleys aan. Dit kan zijn voor demonstraties in de supermarkt, flyer- of sample campagnes in de stad of op evenementen en voor beursdeelname. Een trolley is onmisbaar in sampling en demo campagnes. We werken graag met standaard modellen omdat deze ver doorontwikkeld en uitvoerig getest zijn, maar we maken ook regelmatig demo trolleys op maat.

Branding en merkcommunicatie op de demotrolley

De ogen zijn vaak het eerst zintuig dat wordt aangesproken bij promotie campagnes. De hele uitstraling is dan ook een belangrijk onderdeel van het concept. Op basis van schetsen en werktekeningen laten we in de conceptfase al zien hoe de campagne eruit gaat zien. De branding en creatieve invulling van de demotrolleys nemen we vervolgens graag van u over. De huisstijl van organisatie of merk wordt optimaal doorgevoerd en uiteraard is er veel aandacht voor de commerciële boodschap en de praktische aspecten als het vervoer en de werkruimte.

Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat werkelijk opvallende promotiemiddelen te ontwerpen en te ontwikkelen.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK