fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Cold Sampling

Cold Sampling is kwalitatieve sampling

Het zogenaamde cold samplen van producten vergt veel kennis en ervaring, maar ook een hoge mate van kwaliteit van de fieldmarketing organisatie en de promotors. Voor een optimale beleving van het product of de dienst dient het product in kwestie op de juiste temperatuur te worden geconsumeerd. De borging van deze temperatuur is de grootste uitdaging. Bij Beach Sampling, Event Sampling, maar ook bij City Sampling hebben we doorgaans te maken met flexibele werklocaties zonder elektriciteit.


Cold of ice cold?

Bij cold sampling komen veel details kijken. De exacte temperatuur, de grootte van de samples en daarmee de logistiek intern, onderweg en op locatie. In onze historie werkten we met veel verschillende koelmethoden. Voor iedere specifieke actie bekijken we de juiste. We berekenen de consequenties op het gebied van logistieke handling, kosten en kwaliteit bij iedere nieuwe opdracht. Op basis hiervan bepalen we of en hoe we werken met koelwagens en koelboxen, met crushed ice of koudijs. Bovendien bekijken we de presentatie mogelijkheden.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je bijvoorbeeld helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren dus mooie momenten voor jouw merk. Neem dus snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK