fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Buikdrager

Buikdrager

Buikdragers of bellytrays zijn promotiemiddelen die we regelmatig inzetten voor sampling campagnes en instore demonstraties. Door een ingenieus systeem is de buikdrager, die eigenlijk op de schouder en heup wordt gedragen, flexibel inzetbaar, sterk maar niet te zwaar. Ideaal voor het inzetten van kleine en generieke producten zoals fruit, sample zakjes nootjes en kleine premiums. Daarnaast kunnen we eenvoudig flesjes en blikjes uitdelen van de bellytray. Maar ook een luxere uitstraling is mogelijk.

Optimaal inzetbaar

Door het verwisselen van de binnenplaat van de drager kunnen we veel verschillende producten aan. De binnenplaat kan op maat worden geproduceerd voor bijvoorbeeld het plaatsen van lolly’s, kleine blikjes of flesjes. appels of bijvoorbeeld zonnebrillen. Bij de laatste vorm bedekken we de plaat met foam en kleine elastieken of kunststof houdertjes. Een chique presentatie wordt natuurlijk vervolmaakt met een prachtige styling van de promotor.

Brandable bellytrays

De buikdragers zijn eenvoudig te branden met stickers, maar ook een complete wrap. Hij kan dus snel in elke kleur of met elk gewenste design worden ingezet.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK