fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Blow-ups

Blow-ups trekken de aandacht

Blow-ups zijn uitermate geschikt als blikvanger op evenementen en festivals, maar ook op locaties langs de weg en voor retail activaties. Een blow-up is een doorgaans opblaasbare vergrote uitgave van het logo, het product of het character van een merk.

J.u.i.c.e. Promotions zorgt in samenwerking met specialisten voor zowel de ontwikkeling, de productie als de plaatsing en opslag van uw blow-up.

Statisch of moving?

De staande blow-ups zijn vaak statische objecten op een plek waar de doelgroep zelf langskomt. Denk daarbij aan de ingang van evenementen, congressen en festivals, maar ook aan tankstations langs de snelweg. Ook binnen guerrilla marketing campagnes maken we regelmatig gebruik van deze opblaasbare visuals. Wanneer de beoogde doelgroep zelf niet in beweging is, of er is geen vergunning of plek voor de blow-up, dan zetten we ook moving blow-ups in. Zo produceren we bijvoorbeeld de opblaasbare character suits van zo’n 2,5 to 3 meter hoog (Moving Inflatables). Deze bemande pakken trekken per definitie de aandacht van jong en oud en zijn zowel op kleine als grote locaties uitstekend inzetbaar.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK