fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Below the line

Below the line reclame

Wij geloven heilig in een cross mediale aanpak van uw marketing en werken om die reden graag samen met reclame- en mediabureaus in de voorfase van een campagne. De integratie van above the line en below the line activiteiten is dan optimaal geborgd. De merkwaarden worden in alle onderdelen van de marketingmix doorgetrokken en dat maakt de beleving voor de doelgroep maximaal.

Cross media campagnes

De mooiste en meest memorabele merk activaties zijn cross mediale campagnes. De combinatie van promotieteams en doelgroep evenementen, radio commercials en/of online activatie blijkt al jaren zeer succesvol. Maar we hebben ook prachtige campagnes uitgevoerd in combinatie met abri’s, rijdende billboards, een tv campagne en advertenties in specifieke bladen en kranten. Bovendien zijn veel van deze multi media campagnes zeer geschikt. Om bijvoorbeeld pers aandacht te genereren. De mogelijkheden zijn legio.

Below the line marketing campagnes

Wij verzorgen het gehele traject dat nodig is om uw below the line marketing campagne tot een succes te maken. Wij adviseren en ondersteunen u in het voortraject. Tijdens de uitvoering houden wij u continu op de hoogte. Na afloop ontvangt u van ons een gedegen evaluatie met alle resultaten. Ook de foto’s, conclusies en aanbevelingen krijgt u op een rij.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten? Heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je bijvoorbeeld helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot https://www.juicepromotions.nl/diensten/aan street sampling, wij creëren dus mooie momenten voor jouw merk. Neem dus snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK