fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Bakfiets

De bakfiets als promotiemiddel

J.u.i.c.e. Promotions is als echte Amsterdamse organisatie fan van de bakfiets. In de centra van de grote steden waarin werken met promotiewagens steeds moeizamer wordt is de bakfiets een zeer pragmatisch alternatief.

De bakfietsen doen dienst als vervoersmiddel, communicatiedrager en voorraad box en zijn om die reden eenvoudig in te zetten voor zowel promotie,- flyer- als sampling campagnes, maar ook voor shoppermarketing activaties en productdemonstraties in de supermarkten.

De bakfiets en de logistiek

Bij de landelijke sampling– en flyer campagnes zetten we bestelwagens met laadklep in voor het transport van teams en middelen. Ook de bakfietsen worden voorbereid en ingeladen. Het team parkeert de bus buiten het centrum, wat tijd en kosten scheelt en rijdt vervolgens met de bakfiets richting promotie locatie. Tijdens de dag kan er eenvoudig en snel worden bijgevuld.

De bakfiets als communicatiedrager

De bakfiets laat zich eenvoudig branden en is per definitie een mooie blikvanger. Van een eenvoudige sticker tot het creëren van een complete ombouw met thematische branding, wij draaien onze handen er inmiddels niet meer voor om. Uiteraard passen we ook de kleding en styling van onze promotieteams hierop aan. Wij nemen graag het gehele traject van het drukwerk en de productie van materialen van u over. One stop shopping, dat mag u van ons verwachten en niets minder.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK