fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project

Promotiemiddelen

Merkcommunicatie is ook gewoon opvallen

Belangrijk voor elke actie campagne is het creëren van “excitement” en daarmee interesse onder uw doelgroep. Hierbij spelen opvallende promotiemiddelen een grote rol. J.u.i.c.e. Promotions biedt u een grote diversiteit aan bestaande communicatiemiddelen om uw acties te ondersteunen. Tevens om de beleving voor uw doelgroep nog indrukwekkender te maken.

Promotiemiddelen op maat

Opvallende communicatiemiddelen vergemakkelijken en verbeteren tevens de merkcommunicatie met uw doelgroep. Alle objecten kunnen geheel branded worden ingezet. Hebben we het juiste object niet op voorraad, dan maakt J.u.i.c.e. Promotions dit gewoon op maat. We werken met een selectie van gespecialiseerde partners. Voor het ontwerp en de productie van bijvoorbeeld bars, moving billboards, demo- en sampling units, kleding en premiums. Als gevolg voor een foutloos project.

Wij dragen zorg voor opvallende en praktisch inzetbare communicatiemiddelen tegen een scherpe prijs.

Bent u op zoek naar specifieke promotiemiddelen?

Wil je jouw merk promoten? Heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


      

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK