fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

ZONNIGE ENECO PROMOTIETOUR

Wie heeft ons de afgelopen weken nou niet zien staan tijdens de Eneco promotietour? Met onze overheerlijke ijsjes en dito ijscoman! Maar waarom ijsjes? Eneco heeft een nieuw product gelanceerd, genaamd: StukjeZon. Dit geeft je de mogelijkheid om toch zonne- energie af te kunnen nemen mocht je geen voorzieningen hebben voor het nemen van een zonnepaneel. Onlangs is er in mei een groot zonnepark geopend in Veedam, waar 15,5 hectare aan zonnepanelen is geplaatst. Koop je dus een StukjeZon, dan profiteer je van de zonopbrengst uit een Nederlands zonnepark! De lancering van dit product vieren we met het uitdelen van het lekkerste stukje zon: IJS!. En wij van J.u.i.c.e. Promotions hebben met veel plezier deze promotietour voor Eneco mogen uitvoeren.

Eneco

Eneco Groep N.V., is een Nederlandse energieonderneming met ruim 3.000 medewerkers. Ze zijn actief in Nederland, Groot-Brittannië, Duitsland, Frankrijk en België. Het hoofdkantoor staat in Rotterdam en de aandelen zijn in handen van 53 Nederlandse gemeenten waarvan de gemeente Rotterdam de grootste is. Binnen Eneco Groep is energiebedrijf Eneco het grootste onderdeel. Het netwerkbedrijf Stedin en infraspecialist Joulz zijn per 1 februari 2017 afgesplitst. Eneco is verder aandeelhouder van duurzame energie-leveranciers Greenchoice, Lichtblick en AgroEnergy.

J.u.i.c.e. Promotions

Wij van J.u.i.c.e. Promotions ondersteunen met concept, uitvoering en evaluatie. Wij creëren interactie tussen mens en merk. Of dit nu nearstore demonstaties, promotietours of promotiecampagnes zijn, dat maakt niet uit! Welke beleving zoek jij? Kijk snel in ons portfolio voor al onze projecten en doe inspiratie op. Of neem contact met ons op!

Credit video: Eneco
Youtube: Zonnige Eneco Promotietour


Categorien:
Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK