fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project

Z-Cards de ideale flyer: compact en toch veel ruimte

Z-CARDs

Z-CARDs heeft een exclusieve samenwerking gesloten voor het distribueren van Z-CARD®s via promotieteams en merchandisingrondes.

Ideale Flyer

Z-CARD®s bieden veel mogelijkheden voor promotieteams omdat de creditcard-formaat folder kan worden uitgevouwen tot een enorme informatiedrager. Het pakt veel makkelijker aan dan een A3-flyer en kan daarmee evenveel of zelfs meer informatie bevatten.

Door het inzetten van een promotieteam krijgt uw doelgroep de Z-CARD® daadwerkelijk in handen. De Z-CARDs worden uitgedeeld aan de door u vooraf geselecteerde doelgroep, daardoor is er een direct contact met de doelgroep. Daarnaast creëren samplingteams een positieve uitstraling rond uw Z-CARD® campagne.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:
Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK