fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project

Winkeldemonstraties Ravensburger’s Aqua Doodle

Tekenen met kraanwater!

Onbekommerd tekenen met gewoon kraanwater! Het lijkt wel toveren: met een stift gevuld met gewoon kraanwater teken je blauwe lijnen op de tekenmat. Als het water verdampt, verdwijnen de lijnen en het kind kan een nieuwe tekening maken! Zo verspil je ook geen papier of inkt en kan je ook niet makkelijk je kleding vies maken, ideaal!

Winkeldemonstraties

Om aan ouders, grootouders en natuurlijk de kinderen zelf te laten zien hoe leuk het is om met de Aqua Doodle te spelen, demonstreren de J.u.i.c.e. hostesses de toverkleurplaten van Ravensburger in leuke en interactieve winkeldemonstraties. Met z’n allen bereiken ze creativiteit van ongekend niveau op de winkelvloer, dat is pas een overtuigende beleving!

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je bijvoorbeeld helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren dus mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK