fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Winkeldemonstratie Bison!

Bison lijmt alles aan elkaar! En wij van J.u.i.c.e. Promotions organiseren heel vaak een winkeldemonstratie om dat te bewijzen. Met een zeer breed assortiment aan producten voor o.a. bevestigen, repareren, monteren en afdichten heeft Bison namelijk de oplossing voor iedere klus. Daarom vroegen ze ons dit instore te demonstreren aan de meest kritische doe-het-zelvers. En dat doen we graag!

Klus Bus Winkeldemonstratie

Bison hecht veel belang aan innovaties en is continu bezig om haar producten te verbeteren. Nu was het alleen nog maar de vraag, hoe zij dit het best aan de consument kon tonen. Hier kwamen wij van J.u.i.c.e. Promotions in het spel, met een idee dat je misschien wel bekend voor komt. We dachten meteen aan een winkeldemonstratie. Want zien = geloven, maar beleven is een vriend voor het leven. Je hebt ze misschien wel zien staan in een bouwmarkt bij jou in de buurt: De beroemde Bison Klusbus! Samen met banners, displays van producten, een kluswand, een werkbank en natuurlijk een paar van J.u.i.c.e. Promotions eigen top promotors om het product van Bison het best weer te geven aan de consument.

De consumenten ontvangen het klusteam met open armen. Alle moeilijke vragen worden ter plekke besproken met de professionals en de klanten gingen super blij naar buiten. Mét een aankoop!

Promotieteams

Bent jij ook opzoek naar een goed voorbereiden, enthousiast, jong & leergierig team van promotors, die je product of dienst op de meest efficiënte manier overbrengen naar de consument. Dan ben je bij J.u.i.c.e. Promotions aan het juiste adres! Wij laten met plezier jouw merk of product aan je doelgroep zien bij een tot in de puntjes georganiseerde winkeldemonstratie. Dus geef al het werk uit handen, sit back and relax! We bellen!

Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK