fbpx
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Winkeldemo Zespri Kiwi’s

Afgelopen weken mochten de promotieteams van J.u.i.c.e. Promotions, de overheerlijke kiwi’s van Zespri presenteren in verschillende supermarkten. Onze promotors werden omgetoverd in een Zespri outfit met een bellytray en om het plaatje af te maken, natuurlijk ook een promostand waardoor zij zeker niet over het hoofd gezien konden worden. De winkeldemo hield in dat onze promotors, de klant precies konden vertellen wat er speciaal is aan de kiwi’s van Zespri en eventuele andere vragen konden beantwoorden. En wie wil er nu niet meer weten over zijn favoriete fruit?!

Zespri

Zespri is over de hele wereld, de grootste leverancier van kiwi’s. De organisatie verkoopt kiwi’s in meer dan 59 verschillende landen! Maar wat maakt Zespri’s kiwi’s nou zo bijzonder? Het zit hem in de kwaliteit van de kiwi’s. Dit houdt o.a. in dat het gaat om duurzaamheid, voedselveiligheid maar ook zekerheid. In een notendop zijn het lekkere, gezonde en kwalitatieve kiwi’s die aan de strengste normen voldoen.

Op dit moment heeft Zespri 2 verschillende soorten kiwi’s:

  • Zespri Green: een hartige kiwi, met een groene kleur. Fris, vol van smaak en rijk aan vezels. Deze kiwi bevordert de spijsvertering.
  • Zespri Sungold: goudgeel vruchtvlees met een gladde schil. Deze kiwi is heerlijk zoet, maar ook sappig en zit vol met vitamine c.

 

Ook een winkeldemo door J.u.i.c.e Promotions?  

Heb jij ook een super product of dienst die je op een spectaculaire manier wilt presenteren aan de wereld? Neem dan snel een kijkje in ons portfolio voor verdere ideeën! Of neem contact met ons op! Wij van J.u.i.c.e Promotions staan klaar om samen met jou na te denken over de meest efficiënte manier om dit op te zetten. Tot snel!

In opdracht van Art of Activation.

Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070
3939

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK