fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

WARNER MUSIC ACTIVATIE DAVID GUETTA 538DJ HOTEL

Kan jij niet naar het concert van David Guetta? Dan ga jij naar The Student Hotel waar er een Sende Pod op jou staat te wachten! David Guetta, the man himself, heeft het zelfs uitgeprobeerd! J.u.i.c.e. Promotions en Warner Music hebben de handen ineen geslagen om samen te werken in een activatie tijdens het Amsterdam Dance Event. The Student Hotel, dat tijdelijk is omgetoverd tot het 538DJ Hotel, is de plek waar alles samenkomt. Heb ik uw aandacht? Lees dan snel door!

Sende Pod activatie

Onze promotors stonden in The Student Hotel om bezoekers een geheel nieuwe ervaring op te laten doen wanneer het aankomt op het ervaren van muziek. De doodnormale burger moet het hebben van headphones van de beste kwaliteit en het liefst equalizers (toonregelaar) die je zelf kunt instellen voor de ultieme ervaring. Bij een Sende Pod gaat dat een paar stappen verder.

Vijf zintuigen stimuleren

Bezoekers stappen in een pod, een grote box, waar men een Virual Reality bril op krijgt. Deze VR bril toont, in dit geval, de 3D beelden van een live David Guetta concert. Hierbij ziet de kijker alles alsof ie er zelf bij is, maar daar blijft het niet bij. Wat is een concert zonder geluid? In de pod zitten fantastische speakers waarbij het geluid van alle kanten komt en de trillingen voelbaar zijn, zoals men bij een live concert mag verwachten. Er wordt ook rook geblazen in de pod, net genoeg om het te laten voelen en ruiken. Het enige wat de beleving nog fantastischer zou maken… is een drankje in de hand!

David Guetta stapt in onze Sende Pod

David Guetta stapte als eerste van de artiesten in onze Sende Pod en daar zijn beelden van. Guetta ervaarde het als heel interessant en merkte op dat hij de muziek overal vandaan voelde komen. ‘Ik stelde me voor dat je dit in een club doet, dat zou te gek zijn!’ Bekijk hier de beelden van David Guetta die in een Sende Pod stapt.

The Student Hotel + 538 =  538DJ Hotel

Van woensdag 18 oktober tot en met maandag 22 oktober 2018 vonden er live radio-uitzendingen plaatst in het 538DJ Hotel tussen 06:00 en 00:00 uur. Hiernaast geven wereldberoemde DJ’s er exclusieve showcases. DJ’s zoals: David Guetta, Afrojack, Lucas & Steve, Sunnery James en Ryan Marciano, Jonas Blue en Dimitri Vegas & Like Mike. Ben jij niet zo een nachtdier? Dan is er naast het nachtprogramma, ook een dagprogramma.

The Student Hotel

The Student Hotel is de plaats waar alles toegewijd is aan het inspireren van de reizende student, zowel nationaal als internationaal. Bij student zijn hoort naast het leren ook uitgaan. Het is dus niet vreemd om The Student Hotel tot een van de officiële ADE hotels om te dopen en hier de activatie te plannen. Een natuurlijke locatie waar alles voor het Amsterdam Dance Event samenkomt.

Wat is ADE?

Het Amsterdam Dance Event (ADE) is de grootste conferentie voor elektronische muziek wereldwijd en vind jaarlijks plaats in de derde week van de maand oktober. Het duurt vijf dagen en dient als een platform voor elektronische muziek en haar liefhebbers.

ADE is in twee delen te splitsen: het dag- en nachtprogramma. Het dagprogramma bestaat uit workshops, lezingen, conferenties en waar de nieuwste technische snufjes voor dj’s worden gepresenteerd. Het nachtprogramma vind plaatst op verschillende locaties in Amsterdam en vooral in hotels en clubs. Overdag kan men dus veel leren en kunnen bezoekers zich laten inspireren. In de avond gaat iedereen lekker los!


Categorien:
Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK