fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project

Wagner Pizza social media campagne

Wagner Pizza geeft studenten 300 euro per maand

Wagner Pizza is een van de grootste producenten van diepvriespizza’s in Europa waarbij de pizzamaker geen gebruik maakt van smaakversterkers om zo de natuurlijke smaak 100% te garanderen. Ze geven 300 euro extra per maand aan studenten gedurende een heel jaar. Met een Social Media campagne waarbij studenten via Facebook moeten laten weten wat zij zouden doen met 300 euro extra per maand, werd de actie gecommuniceerd. De studenten moesten zelf campagne voeren en elke week werd er een gelukkige winnaar verkozen.

Fietsflyers

Om de Facebook pagina nog meer bekendheid te geven, heeft J.u.i.c.e. Promotions fietsflyers bevestigd aan fietsen bij de Hoge scholen en de Universiteiten. Hiermee werd het bereik aanzienlijk vergroot en de Facebook-pagina geladen.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK