fbpx
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project

Vroege vogel promotieteams Sp!ts

Sp!ts

Sp!ts is in bijna twaalf jaar tijd uitgegroeid tot een krant met een duidelijk gezicht en een dagelijks eigen en uniek nieuwsaanbod en is niet meer weg te denken uit het Nederlandse medialandschap. Deze kranten zijn voornamelijk in de stationshallen door heel Nederland gratis te pakken. Het enige nadeel is dat de krant hierdoor een groot groep mensen niet bereikt.

Uitdelen krant

In opdracht van Sp!ts (Telegraaf Media Groep) verzorgen wij zeer regelmatig promotieteams voor het uitdelen van (speciale edities) van de krant op verschillende plekken in het land. Zo stonden de promotieteams de afgelopen maand o.a. bij de hoofdkantoren van Vodafone, bij de AutoRai en bij de Bijenkorf. Zo wordt deze krant ook op andere plekken geleverd dan alleen maar stationshallen.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:  
Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK