fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Touchscreen LCD Walker voor Kennisnet videomarketing

Touchscreen LCD Walker voor Kennisnet videomarketing

Kennisnet introduceerde Leraar24 op de NOT beurs in Utrecht. Leraar24 is een online platform van, voor en door leraren, bedoeld om te ondersteunen bij het uitoefenen van het beroep. Met Leraar24 kan men zich op elk moment van de dag efficiënt en kosteloos informeren en verder groeien in het vak. Kennisnet wilde de site promoten en de beursbezoekers direct kennis laten maken. Dit gebeurde door de inzet van de opvallende en innovatieve LCD walker.

Onze promotors

Het team bestond uit twee promotors, waarvan een de rugdrager aan heeft en de ander mensen begeleid en uitleg geeft over het product. De LCD walker bestaat uit een comfortable rugdrager met daarop twee LCD schermen. Een van de LCD schermen steekt boven het hoofd uit, waardoor het zowel van voren als van ver af goed opvalt. Het andere paneel is een touchscreen dat op de rug op ooghoogte zit. De LCD schermen hebben een directe snelle en draadloze internetverbinding. Hierdoor kunnen de bezoekers realtime de website bekijken. Nog een voordeel is dat de promotor de handen vrij heeft om flyers uit te delen.

Gedurende vijf dagen hebben vele beursbezoekers ‘Leraar24’ leren kennen en direct een kijkje kunnen nemen op de website met als resultaat vele positieve reacties en directe webtraffic.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK