fbpx
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project

Verkopers Edding kinderstiften op de Huishoudbeurs

Verkopers Edding kinderstiften op de Huishoudbeurs

Edding biedt innovatieve producten voor iedereen. Zo biedt Edding ook een assortiment stiften speciaal voor kinderen. Funtastics producten voor kinderen staan garant voor een ideale combinatie van speelse elementen en aspecten die de creativiteit bevorderen. Dit product draagt dus succesvol bij aan deze twee factoren.
<h2Beursdemonstratie

De Huishoudbeurs is dé gezelligste dag voor vrouwen om er lekker op uit te gaan! Op de Huishoudbeurs zijn kinderen weliswaar niet zo goed vertegenwoordigd maar de aankoopbeslissers wel! Moeders en Oma’s kochten er dan ook vrolijk op los in de stand van Edding. Een vaste crew promotors hebben de Edding Funtastics gedemonstreerd en deze ook succesvol verkocht! Tot grote tevredenheid van Edding heeft het team verkopers zeer goed gepresteerd en zeer goed verkocht! De dames stonden massaal in de rij om dit product aan te schaffen.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070
3939

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK