fbpx
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Uitdeelactie met oplage Metro 1 miljoen

Uitdeelactie met oplage Metro 1 miljoen

Metro, ook wel bekend als de grootste gratis krant, bereikt dagelijks meer dan een miljoen lezers. Deze krant wordt uitgegeven door Metro Holland en wordt gezien als het tweede landelijk dagblad. De lezers worden voorzien van nieuws uit het binnen-en buitenland. De oplage van Metro steeg op dinsdag 6 mei eenmalig naar een totale oplage van 1 miljoen exemplaren. Op deze dag was een grote landelijke uitdeelactie. Metro werd verspreid op de reguliere distributiepunten en daarnaast deelden honderden promotieteams deze speciale editie uit aan winkelende consumenten op drukke plaatsen, zoals shoppingcentra en winkelstraten.

Nieuwe klant

Wij mochten Metro verwelkomen als nieuwe klant. Daarnaast hebben wij buiten de bovenstaande actie de afgelopen periode diverse acties voor Metro gerealiseerd.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:
Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK