fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Uit je dak tijdens de VELUX Rewards promotie

Eén keer in de twee jaar vindt de BouwBeurs plaats op de Jaarbeurs in Utrecht: de grootste ontmoetingsplek voor de bouw! Vakgenoten komen samen om hun krachten te bundelen. Dit jaar staan de promotiedames van J.u.i.c.e Promotions voor het merk VELUX. VELUX is van origine Deens productiebedrijf dat zich specialiseert in daglichtoplossingen. Speciaal voor montagebedrijven biedt VELUX Nederland een Rewards programma en verschillende trainingen aan.

De doelstelling van de beursdeelname: aannemers in schrijven voor het VELUX Rewards programma en de VELUX trainingen. Daarnaast overhandigt het promoteam flyers aan bezoekers. Via deze beursdeelname wil VELUX Nederland met behulp van onze promotiedames persoonlijk in contact komen met nieuwe potentiële aannemers en bestaande contacten te onderhouden.

Wat houdt de VELUX Rewards promotie in?

Aannemers die VELUX producten monteren kunnen het hele jaar door fantastische VELUX Rewards verdienen en sparen via het VELUX Rewards programma. Deze Rewards zijn vervolgens te besteden bij één van hun partners: de Mediamarkt, Bol.com, Ticketmaster, Weekendjeweg, Zalando en de Bijenkorf.

Aannemers kunnen zich registreren via de J.u.i.c.e promotiedames die in VELUX jurkje over de Bouwbeurs lopen. Iedere promotor werkt met een mobile device, zo kunnen de inschrijvingen direct via de scanner app in het Rewards programma geregistreerd worden.. De QR code van de bezoeker wordt gescand om de gegevens vast te leggen en te controleren.

De promotie boodschap

Hoe klaar jij je klus op tijd? Door deel te nemen aan de VELUX trainingen, kunnen aannemers hun vaardigheden verbeteren en vergroten.

Het VELUX Rewards programma is een spaar- en loyaliteitsprogramma voor aannemers die VELUX producten monteren. Het is de bedoeling dat aannemers via de website een inkoopformulier van de bouwmaterialenhandel uploaden om VELUX Rewards te verdienen op de ingekochte VELUX producten.

Naamsbekendheid creëren d.m.v een beursdeelname?

Wil je ook dat je merk of product opvalt tijdens beurzen of andere evenementen? Of toch liever dat jouw doelgroep het product daadwerkelijk in handen krijgt door een creatieve sampling campagne? Onze promotieteams kunnen dit op verschillende manieren waarmaken. De voordelen van onze full service aanpak? We produceren de promotiemiddelen, het transport en zorgen ervoor dat onze promotieteams er verzorgd en volledig in stijl uitzien! Wil je een succesvol project met ons starten? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK