fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project

U2 Ziggo Dome Hosts & Hostesses

Hosts en Hostesses U2

In opdracht van onze buitenlandse partner Kru Live verzorgden we de hosts en hostesses tijdens het concert van de legendarische band U2 in de Ziggo Dome in Amsterdam. De teams waren verantwoordelijk voor de begeleiding van de gasten tijdens dit spetterende concert. Uiteraard alleen maar lachende gezichten en een prachtige en succesvolle avond.

Samenstelling van het hostingteam

Onze gastheren en -dames worden per opdracht geselecteerd op basis van de specificaties die worden aangegeven door de opdrachtgever. Uiteraard is de locatie daarbij van belang, maar ook de specifieke skills. We leverden in dit geval meerdere meertalige dames en en heren, waaronder een teamleider die als direct aanspreekpunt voor de opdrachtgever fungeerde.

De details van de hostess service

Het succes van goed gastmanschap zit hem in de details. We letten heel nauwkeurig op de uiterlijke verzorging en de juiste styling, tot aan de schoenen en het haar en de make up aan toe. Maar we bespreken ook de samenstelling van het team. Net als bij voetbal wil je geen 11 spitsen hebben staan. Iemand moet de lijnen uitzetten, de achterkant bewaken en ook het harde werk op het middenveld moet worden uitgevoerd. Een topteam heeft alle specialisten in zich!


Categorien:
Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK