fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project

TukTuk chauffeurs ter promotie Nuon energiewinkels

TukTuk chauffeurs ter promotie Nuon energiewinkels

Nuon heeft inmiddels een negental energiewinkels door heel Nederland. Als ondersteuning van een landelijke campagne om meer bekendheid te genereren rondom deze winkels, werden de promotieteams en chauffeurs van J.u.i.c.e. Promotions ingeschakeld. De promotors wisten op een ludieke wijze de doelgroep te bereiken welke werden geïnformeerd over de winkels van Nuon.

Energiewinkels

De Energiewinkels van Nuon liggen veelal buiten het centrum van de plaatsen waar ze zijn gevestigd. Om toch direct traffic te genereren richting de winkels, hebben we Nuon-branded TukTuk’s ingezet. Dit zijn gemotoriseerde riksja’s met als functie het vervoeren van passagiers. Dit vervoersmiddel wordt veel in Aziatische landen gebruikt en is met name bekend van Thailand. De TukTuk’s pendelden tussen het centrum van de actielocatie en de Nuon Energiewinkel. Tegen inlevering van de actieflyer kreeg men een gratis spaarlamp.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070
3939

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK