fbpx
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project

TomTom Hostesses op Televisie 2008

TomTom

TomTom is wereldwijd de grootste leverancier van persoonlijke navigatieproducten- en diensten. De producten van TomTom zijn ontworpen met een nadruk op innovatie, kwaliteit, en gebruiksgemak. De producten van TomTom worden verkocht in 30 landen via een netwerk van retailers en online.

TeleVisie 2008

Op 14 en 15 april was TomTom vertegenwoordigd op de TeleVisie 2008 met een prachtige stand waar haar nieuwste producten werden getoond. TeleVisie2008 is dé beurs voor mobiel, navigatie, digitale fotografie, digitale tv, audio en accessoires. Op beide dagen werd er op de stand van TomTom een behendigheidsspel gespeeld waar de deelnemers per dag kans maakten op het winnen van een TomTom ONE XL HDT.

Het concept van het behendigheidsspel is een tafel met een labyrint als oppervlakte. Deze kon men kantelen door aan de voorzijde van de tafel aan het stuur te draaien die daar is bevestigd. Het doel van het spel is een bal zo snel mogelijk door het labyrint te manoeuvreren en de overkant te bereiken door de tafel telkens een bepaalde richting op te kantelen. Onze hostesses waren hierbij aanwezig om het spel te begeleiden en uit te leggen.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:
Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK