fbpx
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

TomTom Break Free Merchandising

TomTom Break Free Merchandising

Is die dagelijkse file ook zo’n ergernis? Er is een manier om er “omheen” te komen… TomTom Live Services leidt je om de files heen, zonder probleem!

Deze unieke dienst verdient een mooie campagne: Break Free met TomTom HD Traffic. De campagne werd gevoerd via social media en via de winkelvloer. De winkelvloer is door J.u.i.c.e. Promotions Break Free ready gemaakt tijdens een grote merchandising ronde!

Teams van 2 promotors gingen langs bij in totaal 230 Consumer Electronics winkels om het personeel te enthousiasmeren over de Break Free campagne, te informeren over HD Traffic en te fêteren met een Break Free taart. Tevens werden de winkels gebrand met TomTom Break Free POS materialen. Bij 80 van deze winkels zijn ook grote displays helemaal Break Free ready gemaakt.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK