fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Tele2 Promotietour

Tele2 Promotietour

Tele2 doet dingen anders. Al zo lang het bedrijf bestaat. Door afstand te nemen van het gangbare en door onverwacht uit de hoek te komen, onderscheiden ze zich in de markt. Ze heeft een eigen glasvezelnetwerk in Nederland en bouwt momenteel een mobiel (4G) netwerk. Daarmee zijn ze naast KPN de enige aanbieder die diensten over haar eigen netwerk verkoopt. Op de zakelijke markt heeft Tele2 ruim 15 jaar ervaring. Met een TV-commercial (hardloper) laten ze zien dat ze als bedrijf verder gaan voor haar klanten, wat zeg ik – verderder! Tele2 neemt afstand van haar imago van prijsvechter. Prijs is niet meer de onderscheidende factor, het gaat erom dat je waarde voor je klanten creëert. ‘What you need, for less – ofwel ‘met minder geen genoegen’. Het gaat om kwaliteit en het gaat om ‘the extra mile’ leveren. Alleen door uitzonderlijk je best te doen wordt je succesvol.

Carwash & Masseurs

Om deze filosofie kracht bij te zetten bezochten de promotieteams van J.u.i.c.e Promotions landelijk de business partners van Tele2 met een carwashteam en masseurs. De verkopers werden geïnformeerd over de koers en producten van Tele2 terwijl hun auto’s een uitgebreide poetsbeurt kregen. De medewerkers op kantoor kregen een professionele massage en we deelden opvallende gadgets uit.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:      
Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK