fbpx
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

De Taft Titane Gel Roadshow

Taft Titane Roadshow

Met de introductie van Taft Titane Gel, voor een ultieme fixatie, had Henkel meteen een schot in de roos! De Titane Gel is sneldrogend en verzwaart het haar niet, hierdoor creëert het een onverwoestbare, radicale look voor 24 uur lang! Daarnaast is de gel vochtbestendig zodat je haar altijd bestand is tegen extreme omstandigheden.

Aangezien iedereen het moest kunnen ervaren, trok de roadshow in de originele Ford Mustang uit de reclame, door het land. Passanten werden enthousiast aangesproken en actief gemotiveerd hun haar te stylen met Taft Titane Gel. Zat het haar in model dan werd dit vereeuwigd op een foto welke vervolgens werd meegegeven.

Afgelopen week, als afsluiting van de campagne, organiseerde we een groots opgezette prijsuitreiking met als hoofdprijs een reis naar Las Vegas!

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:      
Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK