fbpx
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project

Surfspot promotieteams wildplakactie

Surfspot promotieteams wildplakactie

Surfspot is dé webwinkel waar studenten in het hoger onderwijs goedkoop software kunnen aanschaffen. In navolging van de campagne tijdens de introductieweken en de McAfee-actie vorige maand, was Surfspot.nl ook begin deze maand weer groots aanwezig op studentenlocaties om deze webshop zo goed mogelijk te promoten.

Overal aanbiedingsposters

Op dinsdag 6, woensdag 7 en donderdag 8 november gingen de promotieteams op pad voor een campagne bestaande uit drie fases in 10 studentensteden. Fase één bestond uit het ophangen van posters in studentencafés, bibliotheken, sportclubs en andere locaties waar veel studenten komen. Fase twee bestond uit een wildplakactie in de nacht van dinsdag op woensdag waarbij de aanbiedingsposters overal in de steden werden opgehangen. Ter afsluiting bestond fase 3 uit een samplingactie tijdens de ochtendspits op 10 studentenstations in Nederland. De drie fases zijn succesvol doorlopen.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK