fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project

STROMMA ENQUÊTE TEAMS

Op dit moment zijn onze promotors aan het enquêteren voor Strömma. Het klinkt als een Ikea kast, maar dat is het niet. Het is een rederij. Ons promotieteam staat er met het doel om zoveel mogelijk compleet ingevulde enquêtes af te nemen. Met deze enquêtes wil Strömma de kwaliteitsbeleving van de consument onderzoeken. Zie jij onze promotors staan en heb jij al eerder een rondvaart gemaakt met Strömma? Stap dan op onze Juicers af en neem deel aan de enquête. Aan het eind van de rit krijg je een verrassing en die wil je niet mislopen.

Wat is Strömma?

Als onderdeel van Strömma Group is Strömma Nederland al meer dan 200 jaar actief in scheepvaart en toerisme. In de jaren’ 20 begonnen ze onder de naam Bergmann en Meijer’s Rondvaarten en groeien uit tot een van de oudste en grootste rederij van Amsterdam tot internationaal toeristisch bedrijf. Strömma Nederland voert de merken ‘Canal Tours Amsterdam’, ‘Canal Tours Utrecht’, ‘Hop on-Hop off’, ‘Amsterdam Excursions’ en ‘Amsterdam Pass’ met distributiekanaal stromma.com. Strömma Group is actief in Zweden, Noorwegen, Finland, Denemarken en Nederland. Het bedrijf leent haar naam van het Zweeds woord voor stroom.

“De laatste gast van de dag moet met dezelfde vriendelijkheid worden behandeld als de eerste gast aan het begin van de dag.” — Strömma

Enquêteren voor jouw merk of product?

Wil jij ook een team om voor jouw merk of product te enquêteren? Geen probleem! Of het nu gaat om enquêteren, flyerteams, sample teams, promotieteams of merchandising teams. Wij hebben het allemaal! Wij staan altijd voor je klaar met een leuk en enthousiast promotieteam. Of het nu in Maastricht is of Groningen. Wij voeren acties uit in heel Nederland! In ons portfolio vind je voorbeelden van acties die wij zoal hebben neergezet. Ook geïnteresseerd? Neem dan snel even contact met ons op.


Categorien:  
Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK