fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project

Store Traffic Telfort Prepaid

Telfort

Telfort is de dochtermaatschappij van KPN en is gespecialiseerd in het aanbieden van internet, mobiele telefonie, vaste telefonie en interactieve televisie in Nederland. Ze heeft in januari haar nieuwe prepaid product Telfort 15 gelanceerd. Deze lancering werd ondersteund daar waar het echt moet: in de winkels. Samen met Koen Merkactivatie heeft J.u.i.c.e. Promotions de campagne uitgewerkt en uitgevoerd.

Storetraffic & Informeren

Voor deze campagne is een speciale flyer ontwikkeld met een puzzelstukje in de vorm van een SIM kaart. In de winkel konden de shoppers hun puzzelstukje matchen met het daar aanwezige andere puzzelstukje om te zien of zij het winnende stukje hadden gekregen. Een ideaal mechanisme om 1: storetraffic te genereren en 2: de verkopers uitleg te kunnen laten geven over Telfort 15.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK