fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project

Store Traffic pilot store ‘Kpn sluit je aan’

KPN-formule

De eerste Primafoon is omgebouwd naar de KPN-formule. De nieuwe naam van de winkelformule is ‘Kpn sluit je aan’. De eerste nieuwe winkel staat in de Barteljorisstraat in Haarlem. Het gaat om een testwinkel waar alleen producten en diensten van het merk KPN worden verkocht.

Testwinkel

In deze testwinkel is alles erop gericht de klant zo compleet mogelijk te helpen. De klant vindt zijn of haar weg door het product- en dienstenaanbod van KPN. De winkel heeft een moderne nieuwe vormgeving. Het nieuwe concept wordt in deze winkel getest, na gebleken geschiktheid zal het concept verder worden uitgerold. KPN heeft in totaal 105 Primafoon-winkels, die de afgelopen maanden compleet op de schop zijn gegaan naar de tweede generatie. De overige winkels krijgen de KPN-formule op de gevel.

Promotieteams

J.u.i.c.e. Promotions heeft de catering verzorgd tijdens de openingsdag en in de dagen na de opening zijn diverse promotieteams ingezet voor het genereren van traffic naar de nieuwe winkel. Omdat het “uitdelen” van een dienst nog steeds beperkt mogelijk is, gebeurde dit op een ludieke manier door het uitdelen van warme chocolademelk in branded KPN-bekertjes en het uitdelen van vruchtendrankjes met een KPN-wikkel.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je bijvoorbeeld helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren dus mooie momenten voor jouw merk. Neem dus snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070
3939

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK