fbpx
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project

Store traffic Kwantum verhuist !

Store traffic Kwantum verhuist !

Kwantum is de grootste woon discounter in Nederland en Vlaanderen. Met circa 100 winkels op gemakkelijk bereikbare locaties, weten vele klanten hen te vinden.

In de jacht naar op de beste locaties, is het filiaal in Amsterdam West onlangs verhuisd. Om dit kenbaar te maken bij het grote publiek, heeft J.u.i.c.e. Promotions 3 weken lang een moving billboard en promotieteams ingezet.

Ook in Spijkenisse is het filiaal verhuisd. Om te zorgen voor een snelle vindbaarheid en extra store traffic, kregen bezoekers in maart een vers portie poffertjes van de promotieteams. Om een heerlijk portie poffertjes te kunnen bemachtigen moest er eerst en bonnetje gehaald worden in het filiaal van Kwantum. Bezoekers konden hun honger stillen tijdens het shoppen en bij het filiaal in Spijkenisse was het beduidend drukker dan normaal!

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK