fbpx
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Store Traffic KPN Zonnesteekweken

Store Traffic Zonnesteekweken bij KPN

Traditioneel is de zomer een matige periode voor retailers, zeker voor de telecomspecialisten. KPN organiseert daarom jaarlijks de Zonnesteekweken waarbij de temperatuur de korting is. KPN staat bekend om zijn telecommunicatie- en ICT-diensten en biedt consumenten zowel vaste als mobiele telefonie, televisie en internet.

Tropische traktaties

Onze teams hebben voor een extra duwtje in de richting van de winkel gezorgd door bij alle ruim 100 winkels enkele dagen aanwezig te zijn. In een tropische setting met palmbomen, een zonnesteekbar en Hawaïslingers deelden de promotors, omgeschoold als cocktailshakers, cocktails uit aan de voorbijgangers. Het uiteindelijke doel was om de passanten de winkel in te krijgen. Hier zijn we zeer goed in geslaagd!

Een promotieteam voor het genereren van store traffic is zeer effectief gezien uit onderzoeken blijkt dat 80% van de consumenten pas in de winkelstraat bepaalt welke winkel ze bezoekt.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je bijvoorbeeld helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren dus mooie momenten voor jouw merk. Neem dus snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK