fbpx
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Store traffic campagne voor nieuwe Bodyfashion formule

Store traffic campagne voor nieuwe Bodyfashion formule

Mood

Mood is de eerste bodyfashion formule van Bodyfahion United voor het gehele gezin ( dames, heren, teens en kids ). Het is een uniek retail concept, aangezien nergens alle doelgroepen in 1 winkel worden geboden binnen bodyfashion. MOOD is zeer hoogwaardig ingericht en het prijsniveau is zeer gevarieerd. De positionering ligt in het midden – hoog segment.

Store traffic

In september heeft zij haar eerste winkel geopend in Waalwijk. J.u.i.c.e. heeft de totale uitvoering van het promotieconcept verzorgd middels een sprankelend Store Traffic promoteam en catering dames. Op deze manier is er naast het creëren van naamsbekendheid en productbekendheid wordt er op deze manier ook extra omzet gecreëerd. De promotieteams stimuleren de consumenten om juist naar deze winkel te gaan, waardoor ze de winkel van de concurrent niet binnen zullen lopen.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK