fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Station Sampling

Station sampling

Sampling kan in vele kanalen, Station sampling is daar 1 van. Deze vorm van sampling zorgt voor een enorm bereik in zeer korte tijd. Enthousiaste promotieteams delen samples of flyers uit aan alle reizigers die het station verlaten of betreden.

Door de grote reizigersstroom tijdens de spitstijden liggen de gemiddelde sample aantallen per uur hoog. Kanttekening daarbij is dat de doelgroepsselectie maar in beperkte mate mogelijk is bij station sampling. De zichtbaarheid is groot en de spits bevindt zich ook rondom veel relevante gebruiksmomenten. Het is tenslotte van het begin of einde van je (werk-)dag.

Brandstore op stations

Buiten sampling acties op stations biedt het kanaal ook de mogelijkheid voor Brandstores of Pop-up stores. Hierbij wordt een winkelruimte tijdelijk ingericht met uw producten of merk. In de pop-up stores worden uw producten gedemonstreerd en (direct) verkocht. Eventueel in combinatie met benodigde producten of ingrediënten om thuis direct aan de slag te kunnen!

Fieldmarketing bureau J.u.i.c.e. Promotions helpt u graag met het ontwikkelen en uitvoeren van station sampling en andere activiteiten op station. Wij verzorgen het gehele traject van vergunning tot evaluatie.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:
Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK