fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project

Near Store Sampling Starbucks

Starbucks Discoveries, een succesvolle Near Store Sampling!

Na het grote succes van de Starbucks Discoveries Near store sampling campagne van vorig jaar, had J.u.i.c.e. Promotions ook dit jaar de uitdaging om Nederland aan de Starbucks Discoveries te krijgen. En dat is gelukt!
De kracht van Near store sampling zit in de combinatie van een groot bereik outdoor en sales instore. Vorig jaar hebben we proef momenten laten opvolgen door koop met het actie mechanisme ‘2de gratis bij het promotieteam’ en sterke POS-materialen in de winkel om dit te communiceren. Dit jaar hebben we verkopen nog meer gestimuleerd door langer op de winkelvloer aanwezig te zijn.

Locatie

Locatie planning was de sleutel voor het succes van deze campagne. Zo bezochten we 30 premium winkelcentra met (minimaal) 2 verkooppunten. Door ons bel team werd met alle supermarkten de afspraak gemaakt dat de door ons geplaatste koel display minimaal 2 weken mocht blijven staan. Dit zorgde voor extra rotatie, in vele gevallen tot wel 10 keer meer! Voor het tweede jaar op een rij een geslaagde campagne!

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK