fbpx
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project

SMSParking promotieteams in Amsterdam

Promotieteams SMSParking

Sinds 1 Augustus is het mogelijk om bij alle betaal parkeerplaatsen in Amsterdam met je mobiele telefoon te betalen via een SMS bericht. Een eenvoudig Sms’je aan het begin en einde van het parkeren volstaat. Het nieuwe betaalmiddel is voortgekomen uit een samenwerking van de Gemeente Amsterdam en het bedrijf SMSParking. J.u.i.c.e

Demonstraties & Flyers

Om de inwoners en bezoekers van Amsterdam te informeren over deze nieuwe dienst werd dopr J.u.i.c.e. Promotions een promotieteam ingezet. Gepositioneerd vlakbij de parkeermeters spraken de promotors de parkerende mensen aan en informeerden hen over de nieuwe dienst, vervolgens demonstreerden zij hoe makkelijk het is en gaven zij ook nog een flyer mee. Het resultaat: velen hebben zich aangemeld via de website van SMS Parking en maken nu gebruik van deze dienst.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies. Ben je op zoek naar promotiewerk in Amsterdam? Meld je dan vandaag nog aan.


Categorien:  
Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK